Book dit 12 ugers forløb i dag og spar 1000,- kr

Book dit 12 ugers forløb i dag og spar 1000,- kr

Book dit 12 ugers forløb i dag og spar 1000,- kr

Online coach,

Fysioterapeut &

Kostvejleder

Transformationer

HVAD JEG tilbyder

Kostplanerne er skræddersyet til lige netop dig, din hverdag, mål og behov. Du har altid minimum 4 forskellige valgmuligheder til dine måltider. Derudover bliver der løbende ændret i dine planer.

Det handler om at finde balancen, det skal være sjovt at følge og ikke en sur pligt. Det skal være en livsstil med plads til fornøjelse, hvor jeg er med dig hele vejen, så vi sikre os at du når dine mål.

Da jeg er uddannet både personlig træner og fysioterapeut kan jeg hjælpe dig uanset hvilken træningsform du foretrækker. Jeg skræddersyer det hele, så det matcher dine behov. Det kan være alt fra hjemmetræning, genoptræningsforløb, fitnesscenter eller en løbetur i naturen. Sammen finder vi din bedste motivation til træningen.

Som klient hos mig får du adgang til min app, hvor du kan holde styr på din fremgang, har adgang til dine planer samt altid kan skrive med mig.

Online Coaching

Om Mig

Mit navn er Stine Fussing. Elitesport, fitness og kost har altid været en aktiv del af mit personlige liv. Jeg har praktiseret en masse forskelligt og fundet vejen til den kost og træning, som jeg tror på er givende og holdbar i en travl hverdag, hvor der også er plads til fornøjelse.

Jeg hjælper alle. Kvinder, mænd, unge såvel som ældre. Også kvinder med PCO. Folk uden og med skader, handicap eller anden form for fysisk udfordring er velkomne i et forløb hos mig.

Baggrund

FÅ MIN HJÆLP NU

Lad mig hjælpe dig med dit mål. Lad os få en snak allerede idag!